Waarom Boxkleed rond kiezen?

Boxkleed

Het is fijn als je baby ook in de woonkamer lekker kan liggen en spelen. In een box kun je je kind veilig laten liggen en de wereld laten ontdekken. Als je op zoek gaat naar een box voor je baby zie je steeds vaker een rond model. De ronde boxen worden steeds populairder en dat snappen we heel goed. Een ronde variant heeft allerlei voordelen en biedt verschillende mogelijkheden. Bij een rond model hoort natuurlijk ook een boxkleed rond. Zo maak je de baby uitzet voor de woonkamer compleet. In dit artikel vertellen we je alles over de voordelen van ronde kleden.

Ronde box is makkelijker te plaatsen

Een ronde box kun je makkelijk plaatsen in een ruimte. Een rond model oogt minder groot en neemt minder plek in beslag. Zo zorg je ervoor dat je kamer gewoon een woonkamer blijft en niet ineens in een kinderparadijs verandert.  In een rond model hoort natuurlijk ook een bijpassend boxkleed rond zodat je kind geen last heeft van hoeken die in de weg zitten. In een rond model kan je kindje de wereld om zich heen van alle kanten makkelijk ontdekken zonder in een hoek vast te komen zitten of zich te stoten.

Boxkleed rond voor bewegingsruimte voor je baby

In een ronde box heeft je baby alle bewegingsruimte. Je baby kan naar hartenlust rollen en bewegen. Omrollen in een rond model gaat makkelijker dan in een vierkant model. Dat komt doordat je kindje nooit helemaal tegen de rand komt te liggen en zich makkelijker kan afzetten. Met een boxkleed rond wordt het helemaal makkelijk om te bewegen. Kies voor een model dat zacht is en liefst extra dik. Dan ligt je baby heerlijk comfortabel en heb je geen los zeil nodig om het ligcomfort te vergroten. 

Geef je baby een veilig gevoel in een ronde box

Geef je baby een extra veilig gevoel in een box met een boxkleed rond. De ronde vorm voelt net zo vertrouwd als in de baarmoeder en je kind kan heerlijk wegkruipen en rusten erin. De ruimte voelt wat intiemer dan een groot vierkant of rechthoekig model. Een ronde variant is qua oppervlakte ook wat kleiner. Dat is zeker als je baby nog klein is wel prettig. Je kunt het nog gezelliger maken met wat zachte knuffels in de box. Let er wel op dat je kindje niet verstrikt kan raken in de attributen die je in de box legt. 

Boxkleed rond makkelijk mee te nemen

Een boxkleed rond kun je ook makkelijk als speelkleed meenemen voor als je op bezoek gaat. Dan heb je altijd een bekende en veilige plek waar je je kind kunt laten liggen of spelen. Daarnaast is een boxkleed handig om te gebruiken in de tuin of in het park zodat je ook daar je kindje een fijne plek kunt geven. Een extra exemplaar is altijd handig om aan te schaffen. Zo heb je altijd een reserve model als het model dat je gebruikt vies is geworden en wel een wasbeurt kan gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *